Nieuws van het Jeugdcomité

Kingerzietsong

Op zondag 3 januari 2016 vindt de traditionele “Kingerzietsong” weer plaats in Partycentrum Oud Zumpelveld. Het hoogtepunt van deze middag is de uitverkiezing van de jeugdhoogheid of jeugdhoogheden van 2016. Deze middag zal weer gevuld zijn met tal van optredens van onze Simpelveldse jeugd. Het aanvangstijdstip is 13.11 uur. Wij hopen natuurlijk vele kinderen te mogen verwelkomen!
Misschien heb jij ook altijd al gedroomd om in de toekomst jeugdprins of jeugdprinses van de Woeesj-juupkes te mogen zijn.
Je kunt je hiervoor opgeven bij de volgende personen (jeugdprinsencommissie):

 

Kingeroptsoch

Op zaterdag 6 februari trekt onze traditionele kinderoptocht door de straten van “os sjun Zumpelveld”.
Deze zal om 13.11 uur starten bij Bredeschool de Klimpaal. De ontbinding vindt plaats bij het jeugdcentrum, waarna wij nog een aantal uur onvervalste “Zumpelvelder vasteloavend” samen zullen vieren. Lijkt het je leuk om alleen, met een vriendje of vriendinnetje of met een groep mee te lopen.
Meld je dan aan bij de volgende personen, o.v.v. naam en aantal personen:

Hopelijk zien we jullie in grote aantallen terug op 6 februari 2016!

logo jeugdcarnaval