Nieuws van D’r Prinse-road Zumpelveld

Rondom de opening van het nieuwe carnavalsseizoen adviseren wij alle carnavalsliefhebbers om hun brievenbus in de gaten te houden, want “d’r Vasteloavendsspecial” zal traditiegetrouw weer op de deurmat vallen. De special wordt traditiegetrouw samengesteld door de mannen van D’r Prinse-road Zumpelveld. In deze special wordt teruggeblikt op het vorige seizoen en alvast vooruitgekeken naar al die mooie evenementen die komen gaan de komende maanden.

Een van deze evenementen staat gepland op zondag 22 november 2015. Dan vindt de 40ste Herrezietsong plaats. Na een zeer succesvolle voorverkoopavond op 9 oktober j.l. liep het ook daarna storm met de kaartverkoop, met als gevolg dat er nog maar een zeer beperkt aantal kaarten te verkrijgen zijn. Deze kaarten kunnen worden verkregen bij Partycentrum Oud Zumpelveld, bij Rutger van Dinther (06-41501252 / (rutgervandinther@online.nl) of bij Hub Leclaire (hubleclaire@hetnet.nl). Kaarten met ontbijt kosten € 27,50, zonder ontbijt € 20, -.

Waar wij ook erg naar uitkijken, zijn onze evenementen in januari. Dit zijn de alom bekende Galabal (18 januari a.s.) en het Tieëkezinge (24 januari a.s.). Kaarten voor de Galabal zijn te verkrijgen bij Hub Leclaire (hubleclaire@hetnet.nl). Kaarten kosten € 20, -. Wees er snel bij, want ook hier geldt “op=op”. Voor meer informatie over het programma verwijzen we graag naar de website van CV Woeesj-joepe (www.woeesjjoepe.nl) of naar onze Facebookpagina.

Logo Prinse-road