Receptie hoogheden en Gala-ordedrager, huldiging jubilarissen

Komende zondag, 28 januari, organiseert het bestuur van CV Woeësj-joepe de receptie voor prins Mischa I, bloemenkoningin Sharon, jeugdprins Daan I, jeugdprinses Froukje I en de drager van de Gala-orde 2018 Funs Raijmakers.

Voordat het zover is, zullen wij met alle Woeësj-joepe  de dialectmis in de St. Remigiuskerk gaan bezoeken. Na de mis zullen wij met het hele gevolg naar het kerkhof gaan om daar de overleden leden te herdenken en stil te staan bij diegenen die ons de afgelopen tijd ontvallen zijn.

Vervolgens gaan wij naar BijMaxime, al een aantal jaar onze vaste locatie voor de receptie. Voorafgaand aan de receptie zal het bestuur de jubilarissen voor het jaar 2018 huldigen en in het zonnetje zetten. Dat zijn dit jaar: Roy Jorissen, Annie Lukassen (3x 11 jaar), Marjo Schoonbrood, Patrick Leclaire, Guido Kokkelkoren, Martina Franssen (2 x 11 jaar), Bianca Sintzen, Remi Tijssen, Bert Beenen, Patrick Hermans, Rob Görtzen, Ruud Knubben, Francis Franssen-de Bruyn, Michel Franssen, Boy Leclaire en Femke Philippens (1 x 11 jaar).

Om 14.11 uur zullen wij starten met de receptie voor de hoogheden en de gala-ordedrager, waarmee wij familie, vrienden en (carnavals)verenigingen de kans bieden om hun felicitaties over te brengen.

Na afloop van de receptie zullen wij traditiegetrouw nog enkele uurtjes doorfeesten, ook deze keer weer onder leiding van DJ Rick.