Opening nieuwe seizoen en Schlagerzietsong

Na een hete zomer en met de winter weer voor de deur trappen wij op 17 November weer af voor het komende carnavalsseizoen. Op die dag staat namelijk de Schlagerzietsong weer op het programma. Voordat wij officieel van start gaan, zullen wij eerst het nieuwe carnavalsseizoen inluiden en officieel gaan openen met alle aanwezige Woeësj-joepe.
Hierna zal het startschot worden gegeven voor de Schlagerzietsong 2019. De deelnemers bestaan dit jaar uit: de Durpsjonge, Beieegeraaft, Woeesj-joepe Moezikanten, het jeugdcomité, Lubbes en Dubbes en natuurlijk de winnaars van vorig jaar, Sjuppe 5. Het programma zal gecompleteerd worden door optredens van onder andere dansgroep Magic Rythem en de winnende sjlager van de Bocheser Sjlager arena. Wilt u deze avond bijwonen dan kan dat natuurlijk bij Partycentrum Oud Zumpelveld aan de Irmstraat 23 te Simpelveld. De aanvang van deze avond zal om 20.33 uur zijn en er is vrije gave.