Kingerzietsong met proclamatie

Zondag 6 januari 2019 gaan wij vrolijk verder. Nadat op zaterdagavond de grote hoogheden 2019 van de Woeësj-joepe zijn gekozen, werken we vanaf 14:11 uur weer toe naar het uitroepen van een nieuwe jeugdprins, jeugdprinses of jeugdprinsenpaar. Dat is zeer zeker nog niet alles dat op die middag te beleven is. Buiten de proclamatie en installatie van de nieuwe hoogheid of hoogheden is er die middag nog veel meer te zien, te horen en te doen. Er kan gesprongen en gedanst worden op de muziek van DJ Frank. Er zijn diverse optredens, onder andere van Magic Rhythm, ons jeugdprinsenpaar, Lynn met vriendjes en vriendinnetjes, Bas, Julie, Tijn en Tom en natuurlijk weer de winnende sjlager van de Durpsjonge. En uiteraard nemen we ook nog uitgebreid afscheid van jeugdprins Daan en jeugdprinses Froukje. Zij zijn in 2018 op een geweldige manier de kinderen van Simpelveld voorgegaan tijdens het kindercarnaval. En nu is voor hen het moment van aftreden aangebroken. Maar zoals altijd is elk einde ook een nieuw begin. Daan en Froukje treden dan ook toe tot de ex-juupkes, ze blijven dus behouden voor de carnaval in Simpelveld. Ook is er voor de kinderen een prijs te verdienen voor de mooist verklede jongen of meisje. In de kerstvakantie dus alle verkleedkisten uithalen en een prachtig pakje zoeken! Dus, voor alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, maar vooral voor alle kinderen, kom op 6 januari om 14:11 uur naar Partycentrum Oud Simpelveld voor een geweldige carnavalsmiddag. Het zal een feest van jewelste worden en wij, het jeugdcomité van de Woeësj-Joepe, kijken al heel erg uit naar deze middag.