Prinse-blommebal 2019

Nu Kerstmis en Oud en Nieuw achter ons liggen, kijken wij graag vooruit naar komende zaterdag (5 januari), want dan maken wij ons op voor de bekendmaking van de nieuwe prins en bloemenkoningin van CV Woeësj-joepe. Deze proclamatie vindt plaats tijdens het Prinse-Blommebal, dat ook dit jaar weer wordt gehouden in Partycentrum Oud Zumpelveld.
De avond zal om 20.11 uur starten en wordt traditioneel geopend door ons tanzmarieche Jana Bleijlevens. Ook daarna blijven wij in de danssfeer, want gedurende  de avond laten liefst twee groepen van Magic Rhythm met alle plezier hun nieuwe dansen zien aan het aanwezige publiek. Nadat Jana de opening voor haar rekening heeft genomen neemt Femke Philippens het stokje over. Vanaf dit jaar is zij op de weer op “solo tour” en maakt in die hoedanigheid haar rentree in Simpelveld.
Voordat wij vol spanning en enthousiasme onze nieuwe hoogheden bekend zullen maken, is het natuurlijk traditie om eerst afscheid te nemen van onze regerende hoogheden, prins Mischa I en bloemenkoningin Sharon. Zij zijn carnavalvierend Zumpelveld op een voortreffelijke wijze voorgegaan en wij kijken dan ook met veel plezier terug op hun regeringsjaar. Wij willen hun dan ook enorm bedanken voor een onvergetelijk carnavalsseizoen. Mischa zal zich na zijn aftreden worden opgenomen in de gelederen van d’r Prinse- Road Zumpelveld, terwijl Sharon weer terug zal keren naar haar Doebele Forto.
Nadat onze hoogheden officieel ontdaan zijn van hun waardigheden zal “Gef Gaas” met hun opzwepende muziek de zaal nog verder opwarmen, zodat wij de spanning verder kunnen opbouwen en kunnen toewerken naar het hoogtepunt van de avond.
Na het optreden van “Gef Gaas” zal de zaal dan eindelijk in gereedheid gebracht worden voor de proclamatie van de nieuwe prins en bloemenkoningin.
Nadat zij zijn  geproclameerd en bekend zijn gemaakt aan de Simpelveldse bevolking, zal wethouder Thijs Gulpen het officiële gedeelte voor zijn rekening nemen, namelijk de installatie van beide hoogheden.
Het programma zal worden afgesloten door de winnende schlager 2018/2019 , namelijk de Durpsjonge, met hun nummer “Vasteloavens-fitness”.
De muzikale omlijsting van deze avond is in handen van DJ Frank, die tot in de laatste uurtjes zal zorgen voor “onvervalstje Zumpelvelder vastelaovend”.
Wij zien jullie daarom graag terug op 5 januari aanstaande in Partycentrum Oud Zumpelveld bij Remi en Gerda.