Receptie hoogheden en Gala-ordedrager, huldiging jubilarissen

Op zondag 3 februari 2019 aanstaande, organiseert het bestuur van CV Woeësj-joepe de receptie voor prins Joni I, bloemenkoningin Michelle, jeugdprins Ryan I, jeugdprinses Lieske I en de drager van de Gala-orde 2019 Frans Ederveen.

Voordat het zover is, zullen wij met alle Woeësj-joepe de dialectmis in de St. Remigiuskerk gaan bezoeken. Na de mis zullen wij met het hele gevolg naar het kerkhof gaan om daar de overleden leden te herdenken en stil te staan bij diegenen die ons in de loop der jaren ontvallen zijn.

Vervolgens gaan wij naar BijMaxime, al een aantal jaar onze vaste locatie voor de receptie. Voorafgaand aan de receptie zal het bestuur de jubilarissen voor het jaar 2019 huldigen en in het zonnetje zetten. Dat zijn dit jaar: Maurice Hollanders (3x 11 jaar), Jo Meessen en Marc Franssen (2 x 11 jaar), Jan Faas, Ralph Raijmakers, Paul Wierts en Hub Leclaire (1 x 11 jaar).

Om 14.11 uur zullen wij starten met de receptie voor de hoogheden en de gala-ordedrager, waarmee wij familie, vrienden en (carnavals)verenigingen de kans bieden om hun felicitaties over te brengen.

Na afloop van de receptie zullen wij traditiegetrouw nog enkele uurtjes doorfeesten, ook deze keer onder leiding van DJ Rick.