Opening nieuwe seizoen en Schlagerzietsong 2019

Het aantal deelnemende artiesten is gestegen tot acht groepen. Deze groepen zullen we de komende weken dan ook aan u voorstellen. De Woeësj-joepe willen er samen met alle deelnemende artiesten een geweldige avond van maken en nodigen dan ook iedereen uit. Aan het begin van de avond zal het carnavalsseizoen geopend worden en daarna barst het schlagergeweld los. De durpsjonge laten nog een keertje hun winnende schlager van 2019, d’r vasteloavendsfitness, horen. En daarna zullen alle artiesten hun voorstel voor de schlager presenteren. Waarna een deskundige jury de winnende schlager en presentatieprijs zal uitroepen. Als u nieuwsgierig bent geworden naar deze avond, noteer dan alvast 16 november in uw agenda. We zien jullie graag op 16 november vanaf 20:33 uur in café Oud Simpelveld. Hopelijk tot dan en….. ALAAF