Jeugdprins Dylan I (Seroo) en jeugdprinses Chayenna I (Seroo)

Nieuwe jeugdhoogheden CV Woeësj-joepe: Jeugdprins Dylan I (Seroo) en jeugdprinses Chayenna I (Seroo)

Op zondag 6 januari zijn in een goed gevuld Partycentrum Oud Zumpelveld Dylan en Chayenna Seroo uitgeroepen tot jeugdprinsenpaar van de Woeësj-juupkes tijdens een oergezellige “Sjpringmiddig”. Maar voordat het zover was, werd eerst nog afscheid genomen van het jeugdprinsenpaar van 2019, namelijk Ryan Huppertz en Lieske Nelis. Zij zijn hun jeugdige onderdanen het afgelopen jaar op een voortreffelijke wijze voorgegaan en wij willen Ryan en Lieske en hun families daarom ook heel erg bedanken voor het fantastische carnavalsseizoen!
Nadat Ryan en Lieske van hun waardigheden waren ontdaan, volgde nog een keur aan fantastische optredens door de Simpelveldse jeugd. Vervolgens werd alles in gereedheid gebracht voor de proclamatie van de nieuwe jeugdhoogheid of jeugdhoogheden. Want tot dan was nog niet bekend of het een paartje of jeugdprins(es) zou worden.
Na een spectaculaire proclamatie kwamen Dylan I en Chayenna I Seroo als kakelvers jeugdprinsenpaar voor het jaar 2020 tevoorschijn. En ze hebben een primeur: ze zijn namelijk de eerste broer en zus die samen het jeugdprinsenpaar van de Woeësj-joepe vormen.
Na de proclamatie werden zij door wethouder Hub Hodinius voorzien van alle versierselen, waarna het feest voor beide hooglustigheden kon gaan beginnen.
Graag vertellen wij dan ook wat leuke wetenswaardigheden over deze twee enthousiaste kinderen:
Dylan is 11 jaar, woonachtig in de Sougnezstraat 1 in Simpelveld en is al jaren een trouw lid van de jeugdraad van elf. Hij zit in groep 7/8 van BS de Meridiaan bij meester Arno en speelt in zijn vrije tijd graag op zijn Playstation en gezelschapspellen. Ook is hij keeper bij ESB in de JO-12, waar hij natuurlijk de belangrijke taak heeft om de tegenstander van scoren af te houden.
Chayenna is 10 jaar oud en uiteraard ook woonachtig op Sougnezstraat 1. Zij zit net als Dylan ook bij meester Arno in groep 7/8. Ook Chayenna is een sportieveling, want zij speelt handbal bij HV Olympia en danst heel fanatiek bij dansgroep Magic Rythm.
Beide hooglustigheden zijn overigens uit het juiste carnavalshout gesneden, want vader Pascal ging als jeugdprins in 1996 de Simpelveldse jeugd al voor. En oma Sonja en tante Sandy hebben de eer gehad om al eens bloemenkoningin van de Woeësj-joepe te zijn geweest.
Nu alle hoogheden voor het jaar 2020 bekend zijn, gaan wij er met de hele Woeësj-joepefamilie en knallend seizoen van maken en bezorgen onze hoogheden daarmee dan ook een onvergetelijke tijd.

Foto met dank aan foto Kaldenbach