Persbericht CV Woeësj-joepe, BVV Kalk aan de Books-KE, CV de Bergböck

Persbericht CV Woeësj-joepe, BVV Kalk aan de Books-KE, CV de Bergböck

Met pijn in het hart, maar weloverwogen, hebben de gezamenlijke carnavalsverenigingen van “Groeës Zumpelveld” besloten om alle carnavalsevenementen voor het seizoen 2020-2021 in zijn geheel af te gelasten. Dat betekent dat er géén zittingen, géén carnavalsrecepties, géén carnavalsavonden en géén optochten door ons zullen worden georganiseerd. Ook zullen wij (alle drie de verenigingen) het gehele seizoen nergens geüniformeerd aanwezig zijn. En het allerbelangrijkste: Er zullen bij alle verenigingen geen hoogheden voor 2021 worden gekozen. Onze hoogheden verdienen een carnavalsfeest zonder beperkingen en belemmeringen! Carnaval is voor ons een feest van verbondenheid en samenzijn. De huidige “anderhalve meter samenleving” zorgt er dus voor dat wij onze geliefde “vastelaovend” niet kunnen vieren op de manier hoe wij dat wensen en hoe wij dit alle jaren hebben gedaan.

De opgelegde beperkingen dwingen ons er dus helaas toe, deze zware beslissing te moeten nemen. Wij maken dit jaar met zijn allen een stevige pas op de plaats en laten de kostuums en steken een tijdje in de kast hangen. Ons vizier wordt nu volledig gericht op het seizoen 2021-2022, waarvoor wij alle registers zullen openen om er dan een onvergetelijk en fantastisch carnavalsfeest van te maken!

Verder wensen wij u allemaal veel gezondheid toe en hopelijk treffen wij ons spoedig weer onder normale omstandigheden.

Zumpelveld, Boches en de Huls alaaf!