Volkszietsong “vanoes heem” editie

“Lees ik dit nu goed?” Zien wij jullie denken! “Ja, dit lezen jullie goed!” Op zaterdag 30 januari a.s. organiseert CV Woeësj-joepe de alom bekende VOLKSZIETSONG. Mét artiesten uit eigen dorp!
Tot zover het oude vertrouwde recept, want de uitvoering zal enigszins anders gaan uitzien dan wat jullie gewend zijn. Doordat alle carnavalsevenementen voor dit seizoen zijn afgelast, hebben wij binnen onze gelederen nagedacht over alternatieven. Dit bracht ons bij de “VOLKSZIETSONG VANOES HEEM” editie.
Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een (smart)tv, laptop, tablet of een ander device met toegang tot YouTube (en een goed gevulde koelkast met lekkere hapjes en koude drankjes).
Als aan deze voorwaarden is voldaan, verzoeken wij jullie komende zaterdag om 20.11 uur gereed te zitten en af te stemmen op ons pas geopende YouTube kanaal, namelijk “D’r Joep-Toep”. Om klokslag 20.11 uur zal dan de digitale versie van de VOLKSZIETSONG online verschijnen. Want als jullie niet naar ons kunnen komen, komen wij wel naar jullie!

Wij wensen jullie alvast heel veel kijkplezier tijdens deze buitengewone uitvoering van de Volkszietong.