DE 45ste Herrezietsong: “Vieër moage wer!”

“Vieër moage wer!”. Dit is de best mogelijke beschrijving van het gevoel binnen d’r Prinse-road Zumpelveld toen bekend werd dat de “anderhalve meter” losgelaten zou gaan worden en evenementen weer toegestaan zijn! In goed overleg met de Gemeente Simpelveld betekent dit ook het verlossende groene licht voor de 45ste HERREZIETSONG. Na een jaar afwezigheid gaan dan op zondag 21 november a.s. alle remmen los voor een nieuwe editie van dit niet meer weg te denken evenement in d’r Zumpelvelder Vastelaovend!

 

Net als wij staan ook de artiesten na bijna twee jaar verplichte “pauze” te popelen om alle aanwezige heren een onvergetelijke middag te bezorgen. Het programma mag gerust spectaculair en gevarieerd genoemd worden. We begroeten o.a. Berry Knapen in de buut, Danny Pouwels, de United Dancers uit Eschweiler, Bernice Ehrlich, Henk & Ton en als slotact Tonca! Deze middag staat onder leiding van de kersverse president van d’r Prinse-road Zumpelveld, Rutger van Dinther! De muzikale omlijsting tijdens en na het programma is in handen van de huis-DJ van d’r Prinse-road, Kevin Somers.

 

Kaartverkoop

Op zaterdag 23 oktober, aanvang 20.11 uur, zal het startschot voor de kaartverkoop gegeven worden tijdens de voorverkoopavond. Deze vindt plaats in ons verenigingslokaal Oud Zumpelveld. De kaarten kosten € 25,- per stuk (met ontbijt € 32,50). Meer informatie rondom de voorverkoopavond en kaartverkoop wordt spoedig bekendgemaakt.

 

Coronamaatregelen

Voor het verkrijgen van toegang tot de 45e Herrezietsong is een Coronatoegangsbewijs verplicht. Tenzij de overheid anders beslist, zal er zowel tijdens de voorverkoopavond op 23 oktober als de Herrezietsong op 21 november alleen toegang worden verleend op vertoon van een geldig Coronatoegangsbewijs.