Belangrijk nieuws van de Woeësj-juupkes

Nu de zomer en de welverdiende zomervakantie voor de deur staan willen wij toch nog graag wat carnavalsnieuws met jullie delen. De Woeësj-juupkes kondigen namelijk grote veranderingen aan. En deze willen we graag met jullie delen.
Na twee jaar relatieve rust op carnavalsgebied hopen we dat het carnavalsseizoen 2022-2023 weer een carnavalsseizoen als vanouds gaat worden. En we hebben goede hoop dat dit gaat lukken. Maar het wordt wel een seizoen anders dan anders!
De nieuwe jeugdprins(es) of jeugdprinsenpaar wordt namelijk niet meer, zoals jullie gewend zijn van ons, de eerste zondag van januari geproclameerd. Nee, proclamatie met bijbehorende sjpringmiddig is dit jaar al op zondag 1️⃣3️⃣ november. De eerste zondag na d’r elfde van d’r elfde. Zodat de heersers over het “Woeësj-juupkes-riech” een heel seizoen hoogheid bij de Woeësj-juupkes zijn!
Schrijf 13 november dan ook alvast in jullie agenda! Want dan starten we het nieuwe kindercarnavalsseizoen met een klapper. En mocht je zelf graag willen optreden op onze sjpringmiddig. Door te dansen, te zingen, of moppen te vertellen “in de buut”. Dan kan dat natuurlijk ook. Meldt je hiervoor aan via: woeesjjuupkes@gmail.com. Dit e-mailadres kan ook gebruikt worden als je andere informatie over de kindercarnaval in Simpelveld zou willen krijgen.
Voor nu wensen wij jullie alvast een héél mooie zomervakantie toe en wij hopen jullie allemaal te zien op 13 november 2022 in partycentrum Oud Simpelveld!