Proclamatieweekend Woeësj-joepe

Nu de zomervakantie (bijna) achter ons ligt en september haar intrede heeft gemaakt, blikken wij maar al te graag vooruit naar het eerste volwaardige carnavalsseizoen in jaren. Dat we daar hard aan toe zijn, moge duidelijk zijn. Daarnaast hebben wij het traditionele programma eens goed door elkaar geschud en een traditie verbroken. Het proclamatieweekend, dat voorheen in het eerste weekend na oud en nieuw plaatsvond, zal nu in november gaan plaatsvinden en wel op zaterdag 12 november (prinse-blommebal, aanvang 20.11 uur) en zondag 13 november (sjpringmiddeg voor de jeugd met proclamatie, aanvang 14.11 uur). Beide evenementen vinden als vanouds plaats in PC Oud Zumpelveld. Het ontbreken van aftredende hoogheden (zij zijn immers in februari 2022 afgetreden) heeft dit besluit vereenvoudigd en een nieuwe traditie is dus geboren. Noteer beide data én locatie alvast in jullie agenda, nadere informatie volgt spoedig!