Vrouwluujts Treffe 2023

Een bestaand evenement in een nieuw jasje én met een nieuwe organisatie! Nadat dames van de Dames Raad van 11 jarenlang op een voortreffelijke wijze de Dameszietsong hebben georganiseerd en wij hen daarvoor natuurlijk heel dankbaar zijn, is het stokje overgedragen aan een clubje jonge enthousiaste dames. Deze dames, Anouk, Vivian én Janine hebben met veel enthousiasme en passie de handschoen opgepakt en de voormalige Dameszietsong omgedoopt naar VROUWLUUJTS TREFFE! Dit festijn gaat plaatsvinden op 8 januari a.s. en er ligt al een fantastisch programma en plan klaar om de “vrouwluuj” uit Simpelveld en omgeving een onvergetelijke middag te bezorgen! En wie niks wil missen omtrent dit evenement, willen wij zeker aanraden onderstaande pagina te volgen! En meer nieuws zal zeker niet lang op zich laten wachten!

Dus like deze pagina (https://www.facebook.com/profile.php?id=100086119884665) zeer zeker!

(Voorverkoop op 25 november om 19.30u bij Cafe Oud Zumpelveld!)