Kaartverkoop evenementen Woeësj-joepe 2023

Over een paar weken, na de feestdagen, pakken wij de draad weer op van datgene waar wij op 12 november tijdens de Prinse-Blommebal mee begonnen zijn, namelijk het carnavalsseizoen 2022-2023. Tal van evenementen staan voor de deur en wij informeren jullie graag over de kaartverkoop van enkele evenementen, met name waar de kaarten te verkrijgen zijn en wanneer de kaartverkoop officieel start (of al is gestart)!

Zaterdag 7 januari: Lot ós laache & zinge
Dit nieuwe evenement staat bol van zang & sjpas en wordt gehouden op 7 januari 2023 in Oud Zumpelveld. Kaarten kosten € 6,- (avondkassa € 7,-) en zijn verkrijgbaar bij:

– Oud Zumpelveld (Irmstraat 23 in Simpelveld)
– Big Snack Oranjeplein (Oranjeplein 1a in Simpelveld)
– Door te mailen naar: lotoslaache@gmail.com

Kaarten zijn alleen contant af te rekenen!

Zondag 8 januari: Vrouwluujtstreffe
Daags later eveneens in Oud Zumpelveld, op 8 januari, is het dé dag voor de dames van Simpelveld en omstreken, aangezien dan de opvolger van de Dameszietsong op het programma staat, namelijk het Vrouwluujtstreffe. De kaarten kosten € 17,50 en zijn te verkrijgen bij:

-Kledingzaak W&ndy (Markt 5b in Simpelveld)
-Door te mailen naar: vrouwluujtstreffe@gmail.com
Kaarten zijn alleen contant af te rekenen!

Maandag 23 januari: Galabal
De 56ste Galabal staat dit jaar in het teken van het 6 x 11 jarig jubileumfeest van d’r Prinse-road Zumpelveld en zal worden gehouden in Oud Zumpelveld. De kaartverkoop is gestart en de kaarten zijn te verkrijgen bij Michel Bleijlevens, door te mailen naar: michelbleijlevens@hotmail.com.
De kaarten kosten € 25,- en zijn alleen contant af te rekenen.

Zaterdag 4 februari: Volkszietsong
De kaartverkoop voor dit traditionele evenement, met louter artiesten uit eigen gelederen, start op maandag 2 januari. Info over de kaartverkoop zal spoedig volgen (www.woeesjjoepe.nl).

Dan zijn er natuurlijk een aantal evenementen waar wij geen entreeprijs voor vragen, zoals de jubileumfeesten van d’r Prinse-road op 21 januari en de d’r Doebele Forto op 28 januari. Beide avonden worden omlijst met een feestelijk en verrassend programma waar wij uiteraard ook vele dorpsgenoten (en uiteraard ook carnavalisten van buiten de dorpsgrenzen) hopen te begroeten.