Voorverkoop 43ste Herrezietsong

Beste heren, nog een paar weekjes geduld! Waarvoor? Voor de 43ste Herrezietsong natuurlijk! Deze wordt gehouden op zondag 25 november a.s. in PC Oud Zumpelveld. Tijdens de komende editie hebben wij weer gekozen voor een verrassend en afwisselend programma. Wat kunnen jullie dan verwachten?! Peter Vaassen en Berry Knapen in de buut, Die 6Richtije met een overvloed aan “Kölsche Tön”, Domm en Dööl, dansgroep Villa Dancers en als klap op de vuurpijl niemand minder dan Wir Sind Spitze!

De kaarten kosten € 20,- (met ontbijt € 27,50).

De kaartverkoop gaat komende zaterdag (13 oktober) om 19.30 uur van start tijdens onze welbekende voorverkoopavond in PC Oud Zumpelveld! De verkoop duurt tot 21.30 uur.

Tijdens deze voorverkoopavond wordt tevens de wedstrijd Nederland-Duitsland op een groot scherm uitgezonden, inclusief poule. De winnaar van deze poule krijgt 20 bonnen voor de Herrezietsong. Je maakt overigens alleen kans als je tijdens de uitreiking na afloop van de wedstrijd aanwezig bent in het café.

Na de voorverkoopavond (mits er nog kaarten over zijn) zijn de kaarten te verkrijgen bij Partycentrum Oud Zumpelveld, Rutger van Dinther (rutgervandinther@telfort.nl) of Hub Leclaire (hub@hubleclaire.nl).

Wees er dus snel bij, want op = op !