Nieuw evenement: LOT ÓS LAACHE EN ZINGE

Een nieuw evenement voor d’r Zumpelvelder vasteloavend
Een nieuw evenement? Ja, dat lezen jullie goed! Maar ook niet helemaal. Want we hebben de traditionele sjlagerzietsong (in ieder geval de komende editie), in een nieuw jasje gestoken!
Het aantal deelnemers voor komend seizoen heeft ons niet bij de pakken neer laten zitten! Integendeel zelfs, want we hebben vooral gekeken wat wel mogelijk was! En dat heeft ons gebracht naar een verrassende en verfrissende invulling van dit nieuwe evenement! Uiteraard worden er nieuwe sjlagers gezongen, want na maanden van fanatiek repeteren doen de mannen van Sjuppe 5 en d’r Prinse-road een gooi naar de felbegeerde bokaal! En dat is nog lang niet alles, we hebben namelijk de “goodold” Naastbrackeleare af kunnen stoffen om een aantal van hun krakers uit het verleden ten gehore te gaan brengen. Zijn we dan klaar? Absoluut nog niet, want het is de ‘crème de la crème’ van het Limburgse buutekorps dat een prominente rol komt spelen tijdens deze memorabele avond, in de persoon van Hub Stassen, Fer Kousen én Fer Naus!
Een nieuw evenement vraagt natuurlijk ook om een nieuwe naam: ‘LOT ÓS LAACHE EN ZINGE’ doet het meeste recht aan de nieuwe invulling. Het festijn zal overigens plaats gaan vinden op zaterdag 7 januari, aanvang om 20.11 uur in Partycentrum Oud Zumpelveld. Kaarten hiervoor zijn te verkrijgen in Oud Zumpelveld en kosten € 6,- (avondkassa € 7,-). Wij hopen uiteraad vele carnavalisten te mogen begroeten op deze 7e januari!